Maak een sleutelhanger of speenkoord

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een babyshower of gewoon om gezellig samen iets te doen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik geef namelijk een workshop waarbij je twee producten kunt maken naar eigen inzicht: sleutelhangers en speenkoorden.

Personaliseer je eindresultaat

Wat deze workshop extra leuk maakt, is dat je de producten helemaal kunt personaliseren. Er zijn tal van kleurcombinaties en formaten beschikbaar, zodat je het eindresultaat helemaal naar je eigen smaak kunt maken. Daarnaast zijn er letters waarmee je bijvoorbeeld je eigen naam of die van je kindje kunt verwerken in een sleutelhanger.

Bij je thuis in Zwolle en omgeving

De workshop kan plaatsvinden op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld bij jou thuis of op een andere geschikte plek. De workshop is beschikbaar in verschillende steden, zoals Zwolle, Hattem, Hasselt, Kampen, Elburg, Oldebroek, Wezep, Wapenveld, Heerde, Wijhe en Nieuwleusen.

Gezellig, betaalbaar en makkelijk

Het leuke aan deze workshop is dat je niet alleen een gezellige middag hebt, maar ook met een mooi en persoonlijk resultaat naar huis gaat. Bovendien is het maken van de producten helemaal niet moeilijk en voor iedereen geschikt.

Neem contact met mij op

Kortom, zoek je een originele activiteit om samen te doen, dan is deze workshop zeker de moeite waard. Ik kom graag bij je langs om deze workshop te geven. Aarzel niet om contact op te nemen als je meer informatie wilt of als je de workshop wilt boeken. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!